i denne uges Association of Boxing Commissions og Combative Sports Convention, der deltager i regulatorer, har enstemmigt accepteret at vedtage en øjeblikkelig gentagelsespolitik for blandet kampsport.

Dette er indrammet som Yokohama F. Marinos Trøje en ‘politik’ vare i modsætning til en regel eller regulering i håb om, at alle medlemskommissioner automatisk følger denne praksis. I realtider er der imidlertid nødvendigt med en jurisdiktion efter jurisdiktionsanalyse for at beslutte, hvad der er i denne politik, der er i spil i en given stat, provins osv.

Politikken lyder som følger:

Øjeblikkelig gentagelse i blandet kampsportkonkurrence

Brugen af ​​øjeblikkelig gentagelse i MMA skal indstilles under parametre, der forsikrer retfærdighed i kampen og et ordentligt resultat ved afslutningen af ​​kampen. Instant Replay er muligvis ikke muligt i nogle mindre shows, der ikke bliver videobåndet eller optaget.
På grund af de kompleksiteter, der er involveret i MMA -sporten, kan dommeren kun Cruz Azul Trøje bruge øjeblikkelig gentagelse, når han/hun føler, at en “kampenden af ​​sekvens” muligvis var forårsaget af en ulovlig handling (fejl), hvad enten det er forsætligt eller utilsigtet. På det tidspunkt kan dommeren og kun dommeren opfordre til en gennemgang af kampens sidste øjeblikke. Når man gennemgår gentagelse af afspilningen, kan dommeren enten bekræfte eller fjerne, om der blev begået en fejl, der medførte kampens slut -sekvens og træffer de passende handlinger derfra.
Det skal bemærkes, at Instant Replay ikke skal bruges til at gennemgå dommerens handlinger.

Eksempler på dette inkluderer:
1. Blev kampen stoppet på det rigtige tidspunkt?
2. Var der et tryk?
3. begik en fighter en fejl, der ikke bragte en stopper for kampen?

Hvis en dommer bruger Instant Replay, kan de oplysninger, der er opnået Boca Juniors Trøje fra afspilningen, ikke bruges til at genstarte kampen, da kampen officielt er forbi og muligvis ikke genoptages.
Det eneste formål med øjeblikkelig gentagelse i MMA er at give dommeren mulighed for at foretage et korrekt opkald på resultatet af kampen i at ringe:
1. En vinder af kampen
2. At have kampen gå til dommerens scorecards for en teknisk beslutning
3. Vil kampen blive en “ingen konkurrence”?
4. Diskvalifikation

Øjeblikkelig replay i MMA kan kun bruges, efter at en kamp officielt er stoppet og kan ikke genoptages.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

New York vedtager formel øjeblikkelig gentagelsespolitik for MMAOCOBER 27. 2017 i “New York Combat Sports Law”
Lad os tale Daniel Cormier Eye Poke, Savne Calls og Nevada’s Instant Replay Rulleaugust 16, 2020
Cabmaa skifter Stewart v. Barroso til ingen konkurrence efter “selvtillid fejl” 22. november 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.