Hvis du er besat af smoothies, er her et pro -tip til at intensivere dit spil – glem ikke proteinet! Det hjælper med at holde dig fuld i længere tid, og det er især vigtigt efter træning, at hjælpe dine muskler med at komme sig og genopbygge. Har du brug for protein i enhver smoothie? Ikke nødvendigvis kan en smoothie bare være en forfriskende drink. Men hvis du behandler det som morgenmad eller en snack efter træning, vil du bestemt pumpe den op. For morgenmad skal du prøve at ramme 15 til 30 g protein og for en snack efter træning, mere som 10 til 20 g protein.

Mange atleter rækker til pulvere, lavet af valle, soja og kasein for at få det proteinforøg. Men de kan være dyre og typisk skjule forarbejdede ingredienser og sødestoffer – og stadig ikke smage godt. Hvis du prøver at rydde op i din diæt eller leder efter andre små måder at øge disse gram, er der naturlige alternativer! Prøv disse rigtige ingredienser, startende med lækker mejeri, nødder og frø.

Græsk yoghurt | ½ kop (4 oz/125 g) | 13 g protein

Mejeri er den afprøvede måde at dukke protein ind i din smoothie. Mange sportsernæringsundersøgelser fokuserer på valle, et protein, der findes i mælk, yoghurt og ost, og selvom det ikke er den eneste mulighed, er der solid forskning, der bekræfter fordelene. Græsk yoghurt er et fristende valg, for det er glat, cremet smag og tarmvenlige, aktive kulturer.

Kefir | 1 kop (8 fl oz/250 ml) | 8 g protein

Kefir er en af de superfoods, du måske hører om, køber og stirrer derefter på flasken i dit køleskab i et stykke tid og spekulerer på, hvordan du bruger den. Den gærede mælk er løbende end yoghurt, men tykkere end mælk, hvilket gør den optimal for smoothies. Slør dit protein med en side af fantastiske probiotika.

Mandelsmør | 2 spsk | 7 g protein

Hvis du er vegansk, lactoseintolerant eller bare ikke gør mejeri, er nødder op næste, pakker protein og sunde fedtstoffer. Hvis du har en højdrevet blender, kan du kaste en håndfuld hele nødder lige ind. Med en konventionel blender går nøddese let ned. Brug enhver type, du kan lide, så længe det er usødet: Almond og Peanut er klassisk, eller cashew -smør er fantastisk lige nu. Nøddeskærere kan mudrede smagen, men de matcher godt med banan, kakao, kanel og vanilje.

Tahini | 2 spsk | 5 g protein

Føler du ikke nødderne? Prøv frø! Gå ind i Tahini, den pasta, der er lavet af ristede og malede sesamfrø. Tahini smag traditionelt hummus, men der er ingen grund til, at du ikke kan ske det i din smoothie.

Chiafrø | 2 spsk | 5 g protein

Superfood chiafrø er kendt for den tapioca-lignende struktur (perfekt til budding), så forvent nogle fortykninger. Før du blandes, er det bedst at blødgøre chiafrø i væske for at hjælpe dem med at blødgøre, mindst 10 minutter eller natten over.

Hamphjertefrø | 2 spsk | 7 g protein

Sunde spiseeksperter og bloggere seriøst hjerte hamp. De afskalede frø indeholder nok protein til at få Sydkoreas fodboldlandshold Trøje dig til at tage et dobbelt tag. Plus, disse ømme hjerter blandes smukt i drikkevarer.

Havre | ¼ kop (¾ oz/20 Montpellier HSC Trøje g) | 3 g protein

Du tænker måske ikke på korn med hensyn til protein eller smoothies, men et dryss havre indeholder en overraskende mængde protein med fiber til at starte. Havre vil bestemt tykkere din smoothie, så blød dem først, hvis du vil, og løsne med væske.

Dette er de aktuelle favoritter, men der er masser af andre proteinpakkende ingredienser at prøve-Silken Tofu og fedtfattigt cottage cheese-arbejde også. Og hvis bekvemmeligheden ved et pulver er for svært at gå videre, skal du sørge for at vælge en god. Fitbit ernæringsfysiolog Tracy Morris har ikke et problem med 100 procent rent valleproteinpulver, selv med lidt rå kakao.

Disse oplysninger Real Madrid Trøje er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Becky Duffett

Becky Duffett er en bidragydende ernæringsredaktør for Fitbit og en livsstilsforfatter med en passion for at spise godt. Hun er en tidligere Williams-Sonoma-kogebogredaktør og kandidat fra San Francisco Cooking School, og redigerede snesevis af kogebøger og utallige opskrifter. Byens levende har forvandlet hende til en spinafhængig – men hun vil stadig hellere køre på en hest. Hun bor i det sødeste kvarter i San Francisco, tilbringer weekender på landmændsmarkedet, prøver at læse på bageriet og stege store middage til venner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.