Josephine (Jo) R. Potuto, @PTSOFSPORTS_LAW, har en formand i forfatningslovgivningen ved University of Nebraska såvel som dets atletiske repræsentant for det er fakultet (FAR). Potuto præsenterer, skriver, konsulterer såvel som en professionel se om sportslovgivningsspørgsmål. Hun er tidligere formand for NCAA Division I -udvalget for overtrædelser, der er tjent i NCAA Division I Administration Council, såvel som præsident for 1A FAR (FARS ved Division I FBS Universities). Hun var rådgiver for det nationale seminar for kommissæratletagentens uniform, såvel som i øjeblikket er på Ali’s medlemsspecialistgruppes seksuelle misforhold på skoleprojektet. Hun har skrevet tre bøger såvel som meget mere end 25 lovgivningsevalueringsartikler.

Hvad var de situationer, der udløste dig til at tvinge til sportsret?

Jeg voksede op i en husstand, der overholdt ekspert sportshold i NY Metropolitan -området (Yankees, Giants, Knicks, Rangers). Vores all-familie ture var centreret om sportsgrene-gamle timere-spil på Yankee Stadium; En bagklap ved et college -fodboldkamp hvert år. Programmet for sportslovgivning gør det muligt for mig at integrere en rekreativ rente med min mentor såvel som stipendium. Den øjeblikkelige katalysator var mit besøg som Nebraskas fakultets atletiske repræsentant (FAR), en NCAA -mandatindstilling overhovedet medlemsskoler.

Inden for sportslovgivningen, hvad er dine ekspertiseområder?

Jeg har know-how i professionel, college såvel som amatørsport. Min specielle know-how er i alle elementer i NCAA-operationer-struktur såvel som organisation; overtrædelser; fortolkninger; undtagelser; Studerende-atlet genindførelse-ud over sportslovgivning vedrører, der inkluderer forfatningsmæssige værdipapirer-allerførste ændring; Titel IX.

Hvad er den mest betydelige sportslovgivningssituation, som du er inkluderet i?

Jeg har konsulteret eller været et professionelt vidne i retssager, herunder Leicester City Trøje sportsagentrepræsentation, afsnit IX, samt krav til studerende-atlet. Jeg har udarbejdet retningslinjer for en specificering af racerkompensation såvel som en rådgiver for det nationale seminar for kommissærer ensartet atletagent Act Act. Hovedparten af min nuværende rådgivning er med universiteter såvel som coaches inkluderet i NCAA -overtrædelser. Jeg er ligeledes i øjeblikket medlem af medlemsspecialistgruppen for ALI -jobbet om seksuel misforhold på campus.

Hvad er det mest glædelige ved at være professor i sportslovgivning?

Ideelt set burde en lovgivningsklasse passe sammen teori såvel som analyse med ægte verdens nyttig oplevelse. Ideelt set burde en lovgivningsklasse fange en studerendes interesse samt stimulere interaktion med emnet. Det mest glædelige ved at være professor i sportslovgivning er enkelheden, som disse er gennemført med. Sportslovgivning er ligeledes sjovt at instruere såvel som tilbyder et cornucopia af nuværende eksempler, dem, der ofte er offentliggjort såvel som diskuteret.

Har du et pædagogisk synspunkt, når det vedrører din akademiske praksis?

Jeg tror, at praktikanter opdager fineste, når de er aktive deltagere i opdagelsesprocessen såvel som ikke kun optagere af, hvad en professor siger i klassen. Når det er sagt, har sportslovgivning brug for en hel del forelæsning, da det grundlæggende program dækker såvel bred en kaj for en professor, der udelukkende kan engagere sig i en Socratic Technique eller udstede løsning tilgang. Sportslovgivning giver en tydelig chance for lovgivnings -praktikanter at observere samt interagere med eksperter på området såvel som for at designe ekspertadfærd. Som konsekvens heraf prøver jeg at få specialister instruere en klasse inden for fagområder, der er centrale i deres metode såvel som at tilbringe tid med praktikanter uden for klassen.

Instruerer du om efteråret, foråret og/eller sommeren?

Jeg instruerer generelt sportslovgivning om efteråret, men på begivenheden har lært det i foråret. Jeg instruerer ligeledes et antal klasser i Oregon Sports Lovation Summertime -programmet ud over andre lovgivningskoler gennem Skype.

Bruger du en tekst? I bekræftende fald, hvilken?

Jeg bruger Mitten, Davis, Smith, Duru Casebook. Jeg supplerer casebook med det nuværende års NCAA Division AC Milan Trøje I -håndbog ud over SSC Napoli Trøje CBAS fra et par af ekspertsportsligaerne (typisk MLB såvel som NBA).

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.