-opdatering 29. september 2015- Nedenstående begivenhed har nu faktisk fundet sted. Du kan klikke lige her for detaljer som rapporteret på BJPenn.com.

_________________________________

“Arena Combat”, en to på to variation af blandet kampsport, der blev afholdt i en arena udstyret med polstrede hindringer, er Palmeiras Trøje for nylig blevet godkendt af South Carolina Athletic Commission.

SCAC har sondringen af, at det er den allerførste nordamerikanske specificering eller provinsielle kompensation til at godkende en sådan ekspertkommativ sport. Mens en lignende begivenhed tidligere er blevet afholdt i Virginia, var det en amatørbegivenhed, der slap væk fra statens atletiske kommission.

Når man godkender begivenheder uden for normen, tager ofte frihedsrettigheder med anvendelsen af deres politik, men en hurtig analyse af South Carolina’s lovgivningsplan viser, at deres specificering af kompensation produceres med kræfter, der er bred tilstrækkelig til at godkende bogudviklinger af bekæmpende sportsgrene.

I modsætning til masser af jurisdiktioner, der har en defineret liste over bekæmpende sportskommissioner, kan godkende, har South Carolina taget en meget mere åben teknik, der definerer reguleret bekæmpende sportsgrene som ”enhver ekspertsport, hvor deltagerne betyder såvel som virkelig sparke, stans, samt udnytte Andre metoder til at skade eller deaktivere en modstander i en begivenhed eller udstilling før et publikum på en platform, en pude eller i et område omgivet af reb eller andre markeringer. ”

Retningslinjerne fortsætter med ikke at have brug for konkurrencer for at være en mod en (skønt de troede på at minimere for at komponere sandheden, at du ikke kan bekæmpe et dyr i Palmetto-angivelsen med retningslinje 20-24.3 Læsning “Kompensationen vil ikke tilladelsesbegivenheder, herunder Dyr, bortset fra mennesker, og heller ikke problem tillader det til begivenheder, hvor de deltager ”.)

Ved at gå videre, regulering 20-24.4 gør det især muligt for SCAC at godkende en begivenhed for WHCIH “ingen retningslinjer findes” som følger:

Når der findes en ansøgning om tilladelse såvel som der ikke findes nogen retningslinjer for den type begivenhed, kan kompensationen: 1. Afvis tilladelsen 2. Tildel denne retningslinje for en tilknyttet bekæmpelseskunst anvendes 3. Tildel denne accept af retningslinjer for en Licenseret institution bruges, medmindre de bestrider med statens lovgivninger såvel som forskrifter.

Så lektionen er, hvis du forsøger at skubbe grænserne for moderne bekæmpende sprots, kan South Carolina muligvis byde dig velkommen, så længe du ikke ønsker at kæmpe for en kenguru.

Her er protokollen, der især godkender denne begivenhed –

Begivenhedstilladelse af hørelse: Arena Combat/Casey Oxendine

Kompensationen afholdt en begivenhed, der tillader hørelse, der vedrørte Arena -kamp med administrerende direktør for Hipshow, Casey Oxendine, til at autorisere Arena Battle under MMA. Blake Grice, hoveddommer i South Carolina såvel som Georgien, sluttede sig til det tilfredsstillende ved hjælp af telekonference for at levere hans input vedrørende en arena -kampbegivenhed, som Kashiwa Reysol Trøje han 6 refererede. Diskussionen fulgte vedrørende sikkerhed for krigere, politikkerne for begivenheden, antallet af læge såvel som EMT’s nuværende såvel som begivenhedsforsikring.

Bevægelse: Mr. McCullough gjorde bevægelsen Real Madrid Trøje til at gå ind i udøvende session for at erhverve juridisk rådgivning. Mr. Shoemake udstationerede forslaget, der bragte enstemmigt.

Bevægelse: Hr. Shoemake gjorde bevægelsen til at give en engangs godkendelse af en begivenhedstilladelse ved overholdelse af overholdelsen af betingelserne: Fjernelse af tungvægt såvel som utroligt tungvægtvægtklasser fra begivenhederne, eksistensen af tre (3) kamplæger, En 3 – 4 timers træningssession for deltagende dommere, efterspørgsel efter dommerne om at udnytte fløjter fra fodboldstil, hoveddommeren ville have en mikrofon såvel som at South Carolina’s politikker såvel som retningslinjer omfavnes som reference. Endelig har Hipshow tredive (30) dage til at indsende en ansøgning om en begivenhedstilladelse.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Nevada autoriserer kampsportbegivenheder uden et publikum i Covid19 Eramay 27, 2020
BC Athletic Compensation udgiver Alerting to Western Canadian Martial Arts Championship Otto, 2022
Dokumentering af bare knækboks.

Leave a Reply

Your email address will not be published.