Players’ Association of Premier Hockey Federation har valgt Alex Sinatra som deres administrerende direktør, effektiv straks. Spillerne interviewede en mangfoldig pulje af kandidater såvel som landede på Sinatra for rollen. Hun efterfølger Anya Packer, der tidligere holdt opstillingen, indtil hun ender med at være general manager for Metropolitan Riveters tidligere på året.

”Jeg er beæret over at blive valgt af spillerne af PHF til at fungere som administrerende direktør for Players ‘Association,” sagde Sinatra. “Grit,

Bestemmelse såvel som arbejdsprincipper for disse spillere er Cerezo Osaka Trøje inspirerende. De er mestre såvel som fra isen, så godt jeg ikke kunne være mere stolte over at tjene dem. Vi ønsker at ændre hockey -sporten for de meget bedre såvel som at fortsætte med at producere chancer for både til stede såvel som fremtidige spillere. ”

Sinatra er en advokat såvel som har været en intern rådgiver for et ekspert sportshold, et multinationalt firma samt RB Leipzig Trøje forskellige startups. Som administrerende direktør såvel som skaberen af dit potentielle for alt, leder hun et strategisk sportskonsulentfirma, der især Real Sociedad Trøje guider kvinder såvel som minoriteter i sportsgrene såvel som underholdningsmarkedet for at få klarhed, selvtillid og vokse deres forretninger. Hun har en JD fra Texas A&M University Institution of Legislation samt en BBA i reklame fra Texas A&M University.

”Vi er især begejstrede for at have Alex Sinatra til at lede os med en kommende periode, hvor vi forventer en enorm tilstrømning af investeringer i ligaen og med det betydelige chancer for vores spillere,” sagde Boston Pride -spillerrepræsentant Kaleigh Fratkin. “Ud over hendes kommando over forligstabellen vil hendes dygtighed som marketingmedarbejder resonere godt med PHF -spillere, da vi kollektivt søger nye såvel som interessante metoder til at øge vores markedseksponering samt vise vores talenter.”

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail

Leave a Reply

Your email address will not be published.