-opdatering 18. november 2016 – Brasiliens Super Justice Court of Sport har nu behandlet denne sag og overdraget Nelson en bøde på $ 24.000 og 9 måneders suspension.

_____________________________________

På UFC Fight Night 95 sparkede Roy Nelson ubevidst dommer John McCarthy efter en opfattet sen stop. Dette forstyrrede den tunge vægt, der mener, at han derefter måtte påføre sin modstander unødvendig skade.

UFC har tidligere udtrykt en nul -tolerance holdning til aggression over for dommerne, da de skar Jason højt, efter at han skubbede en dommer med virksomhedens præsident Dana White, der sagde som følger:

”Det Jason High Kid rejste sig og skubbede en dommer – han er skåret… .Jeg vil skære ham…. Du aldrig nogensinde, nogensinde f ——- rør ved en dommer nogensinde. Du er færdig her. Han har undskyldt på Twitter, men han er færdig. ”

Det er uklart, hvorfor UFC ikke har handlet med lige hurtighed mod Nelson, selvom spørgsmål om behørig proces kan forklare handling til dato.

UFC kan tage kontraktmæssige handlinger direkte mod Nelson for angiveligt at have overtrådt sin salgsfremmende aftale med virksomheden sammen med UFC’s Fighter Conduct Policy.

Standardsprog i UFC’s salgsfremmende aftaler giver dem et bredt sprog til at opsige atleter, der “væsentligt overtræder, krænker eller er i misligholdelse af enhver bestemmelse” i kontrakten. Disse bestemmelser er brede og inkluderer følgende krav:

”Fighter skal opføre sig i overensstemmelse med almindeligt accepterede standarder for anstændighed, sociale konventioner og moral, og fighter vil ikke begå nogen handling eller blive involveret i nogen situation Vissel Kobe Trøje eller , latterliggørelse eller foragt for fighter, identiteten af ​​fighter eller en af ​​fighters tilknyttede selskaber, Zuffa eller nogen af ​​dens officerer, ledere, medlemmer, ansatte eller agenter. Fighter’s opførsel må ikke være sådan, at det er at chokere, fornærme eller fornærme offentligheden eller nogen organiseret gruppe deri, eller reflektere ugunstigt over en nuværende eller foreslået arena, site -hotel, sponsor eller en sådan sponsorens reklamebureau eller ethvert netværk eller station, som en kamp skal sendes. ”

Dette krav, som udvidet af UFC’s Fighter Conduct -politik, fortsætter med udtrykkeligt at forbyde “voldelig, truende eller chikanerende adfærd”.

Nelsons handlinger overtræder sandsynligvis disse forebyggelser, der giver UFC den ensidige evne til at indføre sanktioner. Straffemulighederne inkluderer “bøder, suspension og løsrivelse af service”. Politikken staver behørige procesrettigheder for atleter, herunder en voldgiftsproces.

Hvis UFC tager handling, kan Nelson hævde, at hvis hans adfærd ikke udgjorde et overtrædelse af lovgivningsmæssige krav, udgør hans handlinger ikke et brud på denne politik, selvom dette ville være et hårdt salg. Nelson kan også pege på tilsyneladende inkonsekvent anvendelse af denne politik med handlinger som Fabricio Werdum, der sparker en modsat træner, der ikke udløser UFC -disciplin.

I sidste ende styres misforhold i buret bedst af atletiske kommissioner, der har til opgave at føre tilsyn med integriteten af ​​de sportsgrene, de regulerer. Når den først er behørig proces, spiller ud med hensyn til eventuelle lovgivningsmæssige konsekvenser, ville UFC være på fastere jord for at trække i udløseren på interne sanktioner. Den brasilianske atletiske Kommission har været langsom med at gribe ind med den lovgivningsmæssige saga, der Sevilla FC Trøje tilsyneladende nu spiller ud for Brasils overordnede domstol. For Juventus Trøje alles skyld forhåbentlig behandles denne adfærd af den brasilianske kommission på en retfærdig og gennemsigtig måde.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Roy Nelson suspenderede 9 måneder, idømt $ 24.000 for at sparke Domreenoved 17, 2016 med 1 kommentar
Fodbolddommer Union -afgørelse har værdifulde lektioner for UFC -krigere, der overvejer at organisere oktober 26. oktober 2021
Den juridiske ramme for Dustin Poiriers UFC 211 Ingen konkurrence appel 15, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published.