, som tidligere diskuteret intense såvel som regelmæssig sparring kan have meget mere ugunstige påvirkninger på hjernefunktionen end hyppigheden af knockouts i konkurrence. En endnu mere forskningsundersøgelse, der vedrører virkningerne af kumulative subconcussive hits, blev netop for nylig offentliggjort i Bayer 04 Leverkusen Trøje tidsskriftet Neurology. Du kan opdage et abstrakt af forskningsundersøgelsen her.

Forfatteren sammenlignede en gruppe af NCAA -hockey såvel som fodboldspillere med en Sanfrecce Hiroshima Trøje gruppe ikke i kontakt med sport NCAA -atleter. Kom i kontakt med atleter brugte instrumenterede hjelme, der registrerede hovedhistorien for hovedet, der overholdt påvirkningen. Atleterne foretog kognitive tests før såvel som efter sæsonen. En højere del af kontakten med sportsatleter, der blev udført meget mere dårligt end forudsagt i udgivelsessæsonprøverne. Ny opdagelse blev gennemført. Der var en forbindelse mellem de fattige score såvel som ”højere score på en række eksponeringsmetriks på hovedeffekten.”.

I en endnu mere forskningsundersøgelse, der blev offentliggjort denne uge, rapporteres det, at en sæson med vanskelige hits inkluderer målbare ændringer i hjernens hvide stof med hjernerystelsespolitikken såvel som lovgivningsblog Med sports atleter var højere hos dem, der udførte meget mere dårligt end forventet på test af hukommelse såvel som læring, hvilket antydede et muligt link hos nogle atleter mellem nøjagtigt, hvor hårdt/ofte er de ramt, hvide stof ændrer sig såvel som kognition, eller hukommelse såvel som at tro evner. ”

Den nederste linje er, at vanskelig sparring tager sin vejafgift. Hjernen kan kun tage et begrænset antal jostles, Leicester City Trøje før ugunstige følger finder sted. Kampatleter ville gøre det godt at ikke kun være opmærksom på dette, men at sparre klogt såvel som ikke udsætte sig for unødvendige skader under træning.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Undersøgelse – Enkelt fodboldsæson resulterer i “betydelige” afbildede hjerneændringer 1, 2017in “Sikkerhedsundersøgelser”
Neurotrauma Journal taler om hovedeffekter i sportsgrene såvel som hjernedegenerationok 27. oktober 2016in “Sikkerhedsundersøgelser”
Undersøgelse – Gentagne subkoncussive slag lige så dårlige som hjernerystelser for langvarig hjernehæmning af 21, 2016in “Sikkerhedsundersøgelser”

Leave a Reply

Your email address will not be published.