øg ante
Olympia Prize Money når et højdepunkt på alle tidspunkter.
FlexOnline.com

American Media Inc. (AMI) og IFBB Professional League annoncerede i dag, at de samlede præmiepenge for 2009 Olympia
, præsenteret af Muscletech og bragt til dig af bodybuilding.com, vil blive øget til $ 800.000. Inkluderet i det samlede beløb er en $ 200.000 pung til at vinde Mr. Olympia, en stigning på $ 45.000 fra 2008. Samlet set er de samlede præmiepenge blevet forhøjet med over $ 60.000 fra sidste års begivenhed.

”Vi er glade for at meddele stigningen i præmiepenge for Olympia i 2009,” sagde AMI -formand, præsident og administrerende direktør David J. Pecker. ”Olympia -weekenden er den største og bedste begivenhed inden for bodybuilding, så vi mener, at præmiepenge for konkurrenterne skal være en afspejling af det. Atletico Madrid Trøje Hvad angår hvad der står på spil, sætter Olympia helt klart standarden. ”

Arnold Classic er tættest på Olympia med hensyn til den samlede tildelte præmiepenge. I 2009 blev $ 466.000 i samlede præmiepenge tildelt på Arnold Classic. Foruden mænds bodybuilding er præmiepenge også steget for figuren Olympia og 202 -showdown. For første gang i historien vil pungen til runner-up i en mænds bodybuilding-konkurrence nå det sekscifrede mærke, da den andenplads efterbehandler modtager $ 100.000 i præmiepenge.

”Partnerskabet mellem AMI og IFBB Pro League arbejder åbenbart i retning, som David Pecker og Ben Weider lovede, at gøre Olympia til den bedste konkurrence i verden,” sagde IFBB Professional League -formand Jim Manion. ”De giver mere tilbage til bodybuildere, end nogen nogensinde Wales fodboldlandshold Trøje har gjort. Alle de kvindelige konkurrenter skal være glade, fordi de øgede præmiepenge gør alle endda overalt. IFBB Professional League er glad for at arbejde med AMI i et så positivt Borussia Dortmund Trøje forhold, da vi fortsætter med at bevæge bodybuilding fremad til ære for Ben Weider. ”

Da Ami overtog Olympia i 2004, var de samlede præmiepenge for Olympia Weekend $ 540.000. Inkluderet i det samlede beløb var en $ 120.000 pung for Olympia -vinderen.

For komplet information om Joe Weiders 2009 Olympia weekend, gå til www.mrolympia.com!

Artikelskilde

Leave a Reply

Your email address will not be published.