i sidste måned i lyset af de udviklende COVID-19 Global Pandemic Association of Ringside Physicians anbefalede ”at alle styrende organer i kampsport overholder de nuværende CDC-retningslinjer vedrørende massesamlinger “.

Denne uge strammede ARP deres position, og fladt ud oplyste, at ”alle” kampsportbegivenheder skal suspenderes, indtil de yderligere varsel. Polens fodboldlandshold Trøje De påpeger fornuftigt, at ikke kun begivenheder øger risikoen for virusoverførsel, men også den virkelighed, at masser af kampsportatleter kræver lægehjælp efter anfald, og dette ville anstrenge det allerede overdrevne beskattede medicinske system. ARP’s mest aktuelle erklæring lyder som følger:

Association of Ringside Physicians har aktivt fulgt anbefalingerne fra CDC såvel som andre professionelle medicinske samfund, der beskæftiger sig med spredningen af COVID-19 eller ny Coronavirus.

Sportsbegivenheder over hele verden er blevet annulleret i handling til den øgede risiko for infektion og transmission af deltagere, fans, embedsmænd og supportpersonale.

Det er vores anbefaling, at alle kampsportbegivenheder udsættes indtil derudover varsel. Dette inkluderer alle begivenheder, uanset antallet af involverede mennesker. Enhver kampsport, der finder sted under denne globale pandemi, placerer atleter, embedsmænd og enhver anden anden, der er involveret i begivenheden under unødvendig Liverpool FC Trøje risiko for infektion og transmission af Covid-19. Derudover kræver kampsportatleter Sanfrecce Hiroshima Trøje ofte lægehjælp efter en kamp, og vi ønsker ikke at se nogen yderligere belastning på et allerede overvældet medicinsk system.

Vi fortsætter med at overvåge denne stadigt udviklende situation, og vores tanker er fortsat sammen med dem, der har været og vil blive påvirket af denne sygdom.

Vores organisation forbliver standhaftig i vores mission: at tjene, beskytte og uddanne alle involverede i bekæmpende sportsgrene.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Association of Ringside Physicians støtter officielt annullering af kampsportbegivenheder March 23, 2020 med 1 kommentar
Association of Ringside Physicians blødgør holdning på live Combat Sports Eventmay 2, 2020
Flere anbefalinger fra kampsportsikkerhed fra Association of Ringside PhysiciansJanuary 28., 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published.