Lad os være ærlige, der løber i de kølige suger – især når du er ubehagelig. Det behøver dog ikke at være sådan. At køre i den kølige kan virkelig være temmelig underholdende. Ved at overholde disse fem lette tip vil dine vintersæsonrejser være lidt mindre brutale. Her er nøjagtigt, hvordan man erobrer den kølige såvel som kommer ud på den varme side.

1. Læg dit tøj

Start med en vådhed, der vinder baselag. Afhængig af temperaturen skal du placere et lag mikro-fleece over dit baselag. Endelig vil en vindtæt skal hjælpe forseglingen i varmen såvel som at beskytte dig mod kulden. (Husk: Du kan altid tage noget fra midten af løb, hvis du har det så varmt.)

2. Vælg de bedste sko

De nøjagtige samme perforerede, ekstremt åndbare sko, der holdt dine fødder store i sommeren, vil gøre det muligt for den frigide vintersæsonluft at gå i uformindsket, når temperaturen falder. Vælg en sko, der er bygget af lukket cellemateriale, eller vælg en stil lavet med Gore-Tex-materiale for at hjælpe med at holde den kølige luft ude.

3. Beskyt bønne

Varmen går hurtigt tabt fra dit hoved, så bær en løberhætte eller en isoleret beanie, afhængigt af ekstreme temperaturerne. Et af mine foretrukne vintersæson -hovedstykker kaldes et buff – et fleksibelt stykke, Senegals fodboldlandshold Trøje der kan tjene som hovedafdækning, nakkevarmer eller Facemask.

4. Brug kloge handsker

Håndsikkerhed behøver ikke at antyde, at du ikke kan betjene din elektronik. Talrige moderne stilarter, såsom North Deal med ETIP-handsker, giver dig mulighed for at betjene en klog telefonskærm eller stryge over din Fitbit-bølge (min personlige foretrukne fysiske fitness-sporingsenhed), alt sammen på farten. Plus, taktiske berøringsskærmshandsker kommer ind, err … nyttigt i køligt vejrforhold, selv når du ikke kører.

5. Undgå at spænde hud

Din aftale med udsættes for de hårdeste aspekter, når du kører i den frostede luft, så tag VM i fodbold Trøje skridt til at beskytte et af dine mange vigtige aktiver. Ingen kan lide spændte læber; Påføring af et sundt lag med læbebalsam, før du kører, hjælper med at undgå at revne såvel som tørhed bagefter, såvel som en tyk, blødgørende fugtighedscreme, såsom Aquaphor, kan beskytte din aftale med Windburn under frigide træning.

Håber disse forslag hjælper. Som en mand, der har kørt et maraton til Sydpolen i minus 42-graders temperaturer, garanterer jeg dig, med de bedste forholdsregler, som den kølige kan erobres!

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du burde ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et sundheds- og wellness -problem eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Dean Karnazes

Dean Karnazes er en internationalt anerkendt udholdenhedsatlet såvel som en bestsellerforfatter til New York Times, Dean Karnazes har skubbet sin krop Gremio Trøje og sind til ufattelige grænser. Blandt sine mange resultater har han løbet 350 konstante miles og foregående søvn i tre nætter. Han løb over Death Valley i 120-graders temperaturer, såvel som han løb et maraton til Sydpolen i ugunstige 40 grader. Ved ti forskellige lejligheder har han kørt en 200-Mile Relay Race Solo, der kæmper sammen med hold på tolv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.