Følgende blev for nylig optrådt i sportssager.

(Redaktørens note: At sige, at Bob Latham brænder for rugby, ville være en underdrivelse. Udover at være formand for USA Rugby, sidder Jackson Walker -partneren i Det Internationale Rugby Board Council, IRB -eksekutivkomitéen og er formand for IRB -reglerneudvalget. Vi Ønskede at lære mere om den lidenskab, hvorfor vi nåede til ham til et interview, der følger.)

Bob Latham

Spørgsmål: Hvordan kom din interesse for rugby til?

Svar: Jeg begyndte at spille i 1978, da jeg var studerende ved Stanford University. Jeg ledte efter en ny udfordring inden for sport, og jeg havde en række venner på Stanford, der var migreret til rugby fra andre sportsgrene, som på det tidspunkt var, hvordan de fleste amerikanske rugbyspillere startede i sporten. De talte mig om at træde på banen, og jeg har aldrig set tilbage derfra.

Spørgsmål: Hvad er de mest presserende juridiske problemer i sporten?

A: De juridiske spørgsmål er generelt bundet sammen med andre spørgsmål, det være sig spørgsmål om regeringsførelse, spil, branding eller disciplin. Mens Rugby er en meget fysisk sport, ønsker vi, at den skal være så sikker, som vi kan klare det. Så spørgsmål om spiller velfærd er altid i forkant-fra on-field-spørgsmål til spørgsmål, der vedrører Rugbys kalender. At sikre, at vi har en disciplinær struktur, der opfattes som fair og konsistent og fungerer AC Milan Trøje som en afskrækkende virkning for farligt spil, er noget, vi konstant ser på.

Desuden har vi for nylig haft en række problemer omkring spillerberettigelse, især for spillere med dobbelt statsborgerskab og i lyset af, at Rugby sluttede sig til OL sidste år. Og selvom doping ikke har været fremherskende historisk i rugby, arbejder vi for at holde det på den måde med vores antidopingindsats. I sidste ende skal der være en uddannelseskomponent, der arbejder sammen med de juridiske spørgsmål for at sikre, at vores medlemskab håndhæver vores love og regler på alle niveauer i spillet.

Spørgsmål: Hvordan har du det og de kroppe, du repræsenterer, adresserer hjernerysterne?

A: hjernerystelsesproblemet er noget, vi konstant ser på. Den største medicinske officer i World Rugby, Martin Raftery, har etableret et imponerende netværk af eksperter, der giver os den mest ajourførte analyse. Vi er meget gennemsigtige med hensyn til alle oplysninger, vi har. Vi ser på vores tackle love, og hvordan de kan finjusteres for at reducere hændelsen med hjernerystelse. Faktisk har flere velkendte amerikanske fodboldtræner indbragt rugbytræner for at lære deres spillere rugby tacklingsteknikker. Vores disciplinære procedurer og sanktioner afspejler, hvor alvorligt vi tager nogen kontakt med hovedområdet. Vores protokoller til håndtering af en Celta de Vigo Trøje mulig hjernerystelse, inklusive vores love, der giver en hovedskadevurdering (HIA), gennemgås konstant, så de afspejler de seneste ekspertanbefalinger. Vores dommeruddannelse inkluderer uddannelse i, hvordan man håndterer en mistænkt hjernerystelse. Og igen, meget af det er uddannelsesmæssigt – uddannelse til, hvordan man anerkender en hjernerystelse, uddannelse med hensyn til virkningerne af en hjernerystelse og uddannelse med hensyn til den rette protokol, når der er mistanke om en hjernerystelse. Det, jeg synes er meget positivt i denne henseende, er den retning, som sportens kultur tager. Ingen ønsker at se en spiller, der muligvis er hjernerystelse, der bliver på banen for at “kæmpe igennem det” eller bare “suge Boca Juniors Trøje det op.” Når du har spillere på det øverste niveau af spillet, der går ind for en politik om at “genkende og fjerne”, når det kommer til hjernerystelse, hjælper det meget med denne meddelelse med at resonere på samfunds- og ungdomsniveau.

Spørgsmål: Hvad kan læres af oplevelsen af NFL og NHL med hensyn til hjernerystelse?

A: Nå, se, uden et grundigt dykke ned i deres historie om emnet, vil jeg ikke gå for langt med nogen kommentarer vedrørende NFL og NHL. Men jeg tror, der er nogle universelle punkter. Den første er, at du ikke kan ignorere problemet. Det er et problem, det skal løses, og det skal genresseres konstant. Saml alle relevante oplysninger, har de bedste eksperter i verden involveret, og del disse oplysninger rettidigt med dine spillere, trænere og vælgere. Træn dine dommere og coaches i korrekt hjernerystelsesprotokol – det er ikke et tegn på sejhed at forblive på, når du har en hjernerystelse, og trænere bør ikke forvente en spillers. Juster og håndhæv reglerne for dit spil på en måde, der reducerer hændelsen med hjernerystelser. Brug alle ressourcer til at genkende en hjernerystelse – det være sig en holdkammerat, der ser arten af skaden, en dommer, der ser den, endda video -afspilning, hvis den er tilgængelig. Vigilance og forsigtighed er især nødvendig på ungdomsniveau. Ungdomscoachere, dommere, administratorer, selv forældre bør uddannes om dette spørgsmål. En anden ting at bemærke – du nævner amerikansk fodbold og ishockey. Men enhver sport skal have en hjernerystelsespolitik. Jeg har set hjernerystelser i pigers volleyball og fodbold. Hvis der er nogen dinosaurer derudenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.