Den Internationale Mixed Martial Arts Association annoncerede et 4-årigt forbud, der blev overdraget til en atlet for en antidopingovertrædelse.

I en pressemeddelelse, der blev offentliggjort i går i går, rapporterer IMMAF som følger:

En uafhængig domstol, der er udpeget af International Mixed Martial Arts Federation (IMMAF), har fundet, at fru Jamie Herrington fra Canada (guldmedalje i 145 lb-divisionen) begik en anti-doping-retningslinjeovertrædelse ved IMMAF-verdensmesterskabet 2015 af amatør MMA i LAS i LAS Vegas. Som et resultat er der pålagt Atletico Mineiro Trøje en periode på 4 års ikke -berettigelse.

Et World-Anti Doping Agency-certificeret laboratorium fandt amfetamin i en prøve i konkurrencen taget fra Herrington. B -prøven bekræftede resultaterne.

Ved udstedelse af en 4 -årig forbudt voldgiftsmand Max Shephard tilbød følgende grunde:

27. Hvis det konstateres, at en dopingovertrædelse fandt sted, at følgende retningslinjer beskæftiger sig med sanktion. Den relevante korte artikel for et ikke-specificeret stof er Juventus Trøje 10.2.1, der siger: Uberettigelsesperioden skal være fire år, hvor: 10.2.1.1 overtrædelse af antidoping-retningslinjen ikke involverer et specificeret stof, medmindre atleten eller en anden person kan etablere At overtrædelsen af antidoping Real Sociedad Trøje retningslinjen ikke var forsætlig.

58. Da jeg finder ud af, at der ikke er nogen gældende reduktioner i dette tilfælde, er ikke -berettigelsesperioden et af 4 år med den periode, der begynder på datoen for foreløbig suspension, nemlig 3. september 2015.

59. Ud over perioden med ikke -berettigelse, og som en konsekvens af mine fund, vil MSRingtons resultater blive diskvalificeret i IMMAF verdensmesterskabet 2015 med alle resulterende konsekvenser. I dette tilfælde vil dette resultere i fortabelse af fru Herringtons guldmedalje, diskvalifikation af hendes resultater og efterfølgende revision af medaljer i denne kategori.

60. Atleten har det bedste til at appellere til Domstolen for voldgift for sport inden for 21 dage efter denne beslutning

De fulde grunde kan findes her-Herrington-Immaf-beslutning

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Gleison Tibau overleverede 2 -årigt forbud fra USADA for Epo UseFebruar 19, 2016in “USADA Doping Arbitration Decisions”
Crocops “potentielle overtrædelse af antidopingpolitik”-Lad os tale pensionering og behørig processnov 12, 2015in “doping”
Mirko “Cro Cop” Filipovic overleverede to års forbud mod dopingnoved. 2015 i “doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.