Amatøren Mixed Martial Arts Championship Series#3 annonceres for at tage placering den 22. februar såvel som 23 på Adrenaline MMA Training & Physical Fitness London Ontario.

Denne amatør blandede kampsportbegivenhed har bånd til den verdensomspændende blandede kampsportforbunds canadiske “observationsmedlem” (CNMMAF) med begivenhedspromotoren, der specificerer, at “efter Ammacs 3, får de avancerede ligamestre en gratis tur til CNMMAF -statsborgere i april i april ”. Så prisværdigt som det er at krone en national mester i Amma med et mål om at vokse sporten såvel som at stride på en verdens scene, er en vigtig bekymring, at en sådan begivenhed kan placere placering i Ontario uden at overtræde straffeloven?

I henhold til AMMACS -regler vil konkurrencen blive sanktioneret af Ontario Grappling Alliance. Der er et blændende problem med dette; Oga -sanktionering gør intet for at få en AMMA -begivenhed til at overholde § 83 i straffeloven.

Som besøgende på dette websted ved, gør afsnit 83 amatør MMA ulovligt. Provinser kan vedtage regler eller en ordre i rådet, der vælter dette forbud, samt fastlægger nøjagtigt, hvordan begivenheder lovligt kan være vært. Fra i dag har Ontario stadig ikke vedtaget en sådan lov. Fraværende en sådan lovgivning Den eneste metode, som en AMMA -begivenhed kan overholde den straffelov, er, hvis den holdes “med tilladelse fra provinsens løjtnantguvernør i rådet eller enhver form for anden person eller krop, der er specificeret af ham eller hende”.

Hvis Hollands fodboldlandshold Trøje du ikke ønsker at tage mit ord for OGAs mangel på lovgivningsmæssig magt, kigger du ikke længere end Ogas egen andragende, der beder Ontario -regeringen om at give dem magten til at kontrollere Amma. Med andre ord kan Oga ikke føre tilsyn med AMMA -begivenheder i overensstemmelse med straffeloven, såvel som de selv anerkender dette såvel som lobbyer regeringen for forandring.

Jeg har nået ud til Ontario -regeringen om adskillige begivenheder, der beder dem om at vælte deres Amma -forbud, men de har endnu ikke handlet. RB Leipzig Trøje Indtil Ontario bruger deres sektion 83 -beføjelser til at legalisere amatør -stridende, bør være trætte af en potentiel straffesag, der truer i baggrunden (om regeringen vælger at selektivt håndhæve lovgivningen er en sag mere). Jeg bifalder bestræbelserne på at vokse MMA-sporten, men dette skal gøres inden for den juridiske ramme, som udgiften S-209 har givet. Mennesker, der søger flere chancer for at kæmpe i Ontario, ville gøre det godt at presse deres MLA til at vedtage passende lovgivning. Deltagelse Polens fodboldlandshold Trøje i AMMA -begivenheder i mellemtiden er risikabelt såvel som kan udløse straffeloven.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Er de canadiske amatør MMA -mesterskaber blevet afsporet? 10. februar 2014
Mere After Effects på den canadiske amatør blandede kampsportscene – Grande Prairie annullerer Amma Eventsjuly 12, 2013in “Amatør MMA Law”
Forsætlig blindhed forbliver Ontario -regerings reaktion på Amatuer Mmaapril 22, 2014in “Amatør MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.