i sidste måned indførte Ontario en kampsportudgift, der forsøgte at opgradere nøjagtigt, hvordan ekspert såvel som amatørkommative sportssport reguleres i provinsen. Omkostningerne er nu vedtaget i loven.

Den 29. maj 2019 -udgift 100 (skema 9, hvoraf den nye bekæmpende sportslov) blev vedtaget tredje læsning såvel som fik kongelig samtykke. Dette betyder, at udgiften nu formelt er vedtaget i lovgivning, så det officielt træder i kraft “på en dag, der skal udnævnes ved proklamation af løjtnantguvernøren”. Formodentlig er det den dag, hvor reglerne i henhold til loven er klar.

Denne lovgivning producerer store ændringer til Ontario Battle Sports Scene. Loven gør det muligt for en langt bredere vifte af bekæmpende sportsgrene at blive legaliseret i Ontario. Overholdelsen af er et par af højdepunkterne

Loven regulerer både amatør såvel som ekspertkampende sportsgrene, der er defineret som følger
en sport, hvor deltagere tilfredsstiller ved tidligere plan for funktionen af et møde eller kamp og,

(a) slå deres modstandere ved hjælp af deres hænder, næve, fødder eller enhver form for anden kropsdel eller enhver form for kombination af dem;

(b) brug af kast, kæmpning eller indsendelsesteknikker; eller

(c) Deltag i enhver form for anden foreskrevet teknik.

Det ophæver den nuværende atletik administrationslov

Loven har brug for præsten i gebyr for at udpege en kampsportkommissær for provinsen

Derudover oprettes et bekæmpende sportsrådgivende råd

Detaljerne, som bekæmpende sportsgrene vil blive legaliseret, vil blive beskrevet i regler, så mange vigtige detaljer endnu ikke er kommet op. Ovenstående betydning er bred tilstrækkelig til at muliggøre enhver form for forstået slående sportsgrene som boksning, kickboxing, Muay Thai, MMA såvel som andre. Det muliggør ligeledes ekspertkonkurrencer, Amatuer Grappling -konkurrencer såvel som mest markant skøn er udviklet i for provinsen for at gøre det muligt for andre bekæmpende sportsgrene ved ‘betegnelse’.

Loven ser ud til at bryde monopolet Ontario overdraget provinsielle sportsorganisationer over amatørkommative sportsgrene. I øjeblikket genkender Ontario forskellige PSO’er såvel som at give dem monopolmagt over deres respektive bekæmpende sport. Denne forordning gør det muligt for enhver at Polens fodboldlandshold Trøje ansøge om kommissæren om en tilladelse til at afholde en amatørkommativ sportsbegivenhed i fremtiden, selvom den er uden Forenede Stater fodboldlandshold Trøje for PSO -monopolmodellen. Lovens § 43 bemærker, at enhver, der modtager en “begivenhedstilladelse”, anses for at have tilladelse i henhold til straffeloven til at afholde begivenheden, der er aktiveret i henhold til tilladelsen.

Ved bestemmelse af, hvilken ekspert såvel som amatørkampsport, er det muligt for præsten at have en bred magt til at vedtage regler. især forordninger a) om at redegøre for sport som bekæmpende sportsgrene for funktionerne i stk. 1, stk. 3; (b) styring af gennemførelsen af en amatørkommativ sportskonkurrence eller udstilling samt gennemførelsen af en ekspertkompativ sportskonkurrence eller udstilling, herunder foreskriver regler vedrørende sådanne konkurrencer samt udstillinger;

Forordningerne muliggør endda, at bekæmpende sportskonkurrencer er tilladt med afvigelser til de offentliggjorte regler for disse sportsgrene med lovens § 49, stk Sportkonkurrence eller udstilling eller ekspertkommativ sportskonkurrence eller Ajax Trøje udstilling fra reglerne, der er beskrevet i forordningen, der gælder for den bekæmpende sport, forudsat at præsten er tilfreds med, at konkurrencen eller udstillingen opfylder sådanne krav, der er beskrevet i forordningen. ”

Selv hvis en sport ikke har nogen regler, der er offentliggjort for det, gør denne handling muliggør, at begivenheder med unikke regler er tilladt med § 49, stk , Præsten kan gøre forskrifter, der har brug for en person, der ønsker at fremme, udføre eller afholde en amatørkommativ sportskonkurrence eller udstilling eller ekspertkommativ sportskonkurrence eller udstilling, herunder den bekæmpende sport for at erhverve ministerens godkendelse af regler, der gælder for konkurrencen eller udstillingen. ”

De vigtigste detaljer om, hvad der vil blive aktiveret i Ontario, vil blive beskrevet i endnu ikke offentliggjort forordninger. Det, der er fjernet, er, at denne nye lovgivning giver Ontario muligheden for at have den bredeste række ekspert såvel som amatørkampsport i hele Canada.

Den fulde Battle Sports Act kan opdages her.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Ontario udsætter New Battle Sports Actmay 2, 2019in “Atletikkommissær for Ontario”
Ontario -budgetplan antyder “bredere rækkevidde” af kampsport er COULLAPRIL 12, 2019in “Atletikkommissær i Ontario”
Ontario gennemgang af juridisk ændring for amatør MMA / Battle SportsJanuary 16, 2014in “Atletikkommissær i Ontario”

Leave a Reply

Your email address will not be published.