i sidste uge, en British Columbia -jury tildelte den tidligere UFC -konkurrent Jason Day ca. $ 340.000, der overholdt det, der [viste sig at være] et erhverv, der sluttede motorkollision.

Dagen blev ramt på sin cykel af en SUV såvel som Urawa Red Diamonds Trøje vedvarende kroniske bløddelsskader på knæene såvel som ankler. Mens skaderne ikke undgik ham fra at forfølge adskillige bestræbelser, viste de så godt for den høje fysiske vejafgift af MMA såvel som han aldrig kæmpede igen. John Cameron, Day’s Lawyer, bekræftede, at juryen tildelte $ 50.000 for ‘formindsket indtjeningsevne’, som viste de monetære realiteter i det mistede erhverv i dag.

Juryen var langt meget mere robust i deres ikke-økonomiske Saudi-Arabiens fodboldlandshold Trøje evaluering (penge til smerter såvel som lidelse såvel som tab af glæde) samt evaluerede skader for dette tab til $ 325.000, en figur nær den høje ende af det, der kan tildeles i Canada, sandsynligvis i en anerkendelse af det fremragende tab af en sportsdag, der er afsat adskillige år af hans liv til. Den verdensomspændende pris blev derefter reduceret 10% for at redegøre for en opdagelse PSV Eindhoven Trøje af medvirkende uagtsomhed fra dagen.

Det er usikkert, om ICBC (forsikringsudbyderen for AT FAULT -bilisten) vil appellere. Prisen for ikke-økonomisk er modtagelig for charme, da den er tæt på Canadas ‘ru øvre grænse’, som er forbeholdt normalt for katastrofale skader såvel som i øjeblikket er på omkring $ 360K.

Forhåbentlig er der ingen charme såvel som forsikringsudbyderen aspekter Juryens evaluering for ikke-økonomisk tab af en MMA-karriere.

________________________

Opdatering 10. september 2014 – I går verificeres Jason Day gennem Twitter, at der bestemt er en charme, der introduceres af supportforsikringsudbyderen i denne sag. Jeg vil opdatere denne korte artikel, hvis/når charmen afsluttes.

Reklame

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Canadiske nationale boksemestre $ 1.000.000 Handskadesituation opretholdt på Appelmay 22, 2013
UFC burde ikke håne konkurrent hjerneskade 15. december 2022
Josh Barnett den nyeste UFC -konkurrent til at tage retssager mod supplementforretning, der overholder positiv doping testapril 10, 2018 med 1 kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.