ordet “visualisering” fremkalder undertiden billeder af New Age -guruer, der underviser i esoteriske teknikker til personlig oplysning og “tiltrækker” det, du vil have ind i dit liv. Dette får mange evidensbaserede typer til at spotte. Imidlertid har bunker af forskning vist, at mentale billeder (alias “visualisering”) kan forbedre ydeevnen. Den seneste undersøgelse antyder, at en bestemt type mentale billeder også kan øge dine styrke -olympiske mestre og professionelle atleter har brugt visualisering og Forenede Stater fodboldlandshold Trøje mental øvingsteknikker i årtier. Notonly er visualisering En af de mest accepterede teknikker inden for sportspsykologi, den understøttes af videnskabelig forskning.

Ikke desto mindre forbliver mange mennesker skeptiske.

Nogle mennesker er enige om, at mental repetition kan forbedre specifikke færdigheder, som en golfsving eller et basketballkast, men de sætter spørgsmålstegn ved, om det kan gøre dig stærkere, øge muskelvækst eller hjælpe dig med at tabe sig.

En ny undersøgelse offentliggjort i Journal of Strength and Conditioning Research antyder, at mentale billeder faktisk kan gøre dig stærkere. Denne undersøgelse begynder også at forklare, hvordan mentale billeder fungerer på et neurologisk niveau …

22 sportsstuderende, med en gennemsnitlig alder på ca. 20, deltog i det 6-ugers lange eksperiment. Før undersøgelsen havde ingen gjort mentale billeder før. Eleverne blev opdelt i en kontrolgruppe og en mental øvelsesgruppe.

Målet var at se, om mentale billeder kunne øge bænkpressen og benpressestyrken.

Hver deltager fik meget specifikke instruktioner om, hvordan man udfører de mentale billeder. I hvileperioden mellem sæt skulle de levende tænke på træningsbevægelsen og muskelsammentrækningerne genereret fra hver rep.

Efter 12 træningssessioner havde den mentale billedgruppe forøget deres styrke mere end kontrolgruppen, især i underkroppen (benpresse).

Forskerne konkluderede:

“Resultaterne gav bevis for, at mentale billeder bidrog til at forbedre styrken af benmusklerne uden nogen makroskopisk strukturel ændring”

Det, de sagde, er, at varigheden af undersøgelsen ikke var lang nok til, at der var nogen større stigning i muskelstørrelsen, så de krediterede styrken for ikke -morfologiske tilpasninger.

Det er velkendt inden for træningsvidenskab, der får styrke forekommer fra ændringer ikke kun i muskelfibrene og omgivende væv, men i nervesystemet.

Det giver os ledetråde om, hvordan mentale billeder fungerer.

Kort Hollands fodboldlandshold Trøje sagt kan mentale træningsteknikker (da de arbejder med dit hjerne/nervesystem – som navnet antyder) udløse nogle af de samme neurologiske tilpasninger, der opstår fra fysisk træning.

Tilsyneladende kan mentale billeder øge synkroniseringen af motoriske enheder i musklerne med store tilsvarende kortikale områder i den primære mortor -cortex.

Der er også psykologiske fordele, såsom øget motivation, forbedret fokus under sættet, teknikforbedringer, mere selvtillid og mindre frygt eller angst. Men klart, der er mere ved dette end bare “Psyching Up.”

Her er noget andet interessant. Forskerne foreslog endda, at mentale billeder kunne mindske styrketab, når atleter er inaktive på grund af skade.

Denne nylige undersøgelse er praktisk, fordi den giver os en bestemt teknik, som du kan anvende til din næste træning: Tænk levende på en vellykket lift til det kommende sæt, mens du hviler mellem sæt.

Bemærk: Det er vigtigt at mentalt se (visualisere) øvelsen og mentalt “føle” muskelsammentrækningen. Dette er multisensorisk-både visuel og kinestetisk.

I nogle af mine tidligere artikler talte jeg om densitetstræning og superset -træning som fremragende teknikker til travle mennesker, fordi disse metoder reducerer hvileintervaller, hvilket gør træningstiden effektiv.

Men hviletiden mellem tunge sæt behøver ikke spildes – nu ved du hvad du skal gøre med den tid …

I stedet for at chatte med dine gymnastikskammerater eller scoping de attraktive bods i gymnastiksalen, kan du mentalt øve dit næste sæt … og nyde den styrkeforøgelse, der følger.

For mere information, gå til www.burnthefat.com

————————-Om forfatteren:

Tom Venuto er en naturlig bodybuilder, personlig træner, gymnastiksejer, freelance -forfatter Flamengo Trøje og forfatter af The Fat, foder musklerne: fedtforbrændende hemmeligheder for verdens bedste bodybuildere og fitness -modeller. Tom har skrevet 140 artikler og er blevet vist i Iron Man-magasinet, naturlig bodybuilding, muskeludvikling, muskel-zin, træning til mænd og mænds træning. Tom er fedttabsekspert for Global-Fitness.com og ernæringsredaktøren for femalemuscle.com, og hans artikler findes ofte på bogstaveligt talt snesevis af andre websteder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.