Solen er ude, vejret er varmt, og grillen fyres op! En sommer -grill er en af livets enkle glæder at nyde med venner og familie – men hvis du prøver at spise sundt, kan en cookout give nogle hårde udfordringer. Heldigvis har vi 5 nyttige tip til smart spisning på din næste baghaven grill.

Kom aldrig tomt til festen!

Spil det sikkert og planlæg at bringe noget, du ved, der er sundt. Et par gode muligheder inkluderer en blandet grøn salat, kabober på grøntsager eller en frisk frugtbakke. Hvis du ved, at værten vil grille nogle saftige burgere – bringer hele hvedeboller eller salat for at pakke patty!

Et andet pro Forenede Stater fodboldlandshold Trøje tip? Kom aldrig sulten. Det kan føles som en synd at spise et måltid, før de deltager i en grill, men at dukke op sulten kan føre til at overindulere på kartoffelchips, dips eller slik.

Flyt og vær aktiv

Har du nogensinde bemærket, hvordan gruppesamtale ser ud til at samles over forretterbordet? Gem dine venner og familie fra tankeløs snacking og flyt samtalen til baghaven. Få blodet til at pumpe og starte et spil med hestesko, volleyball eller tage en dukkert i swimmingpoolen.

Vær opmærksom på dele

En “praktisk” guide til portionskontrol ser sådan ud:

Protein som kylling, fisk eller oksekød skal være størrelsen på din håndflade, ikke inklusive tommelfingeren eller fingrene. Denne del skal svare til 3 ounces.

Kolhydrater som ris eller pasta skal være på størrelse med en kuppet hånd eller ½ kop.

Frugt eller grøntsager skal være størrelsen på din knytnæve eller 1 kop.

Fedtstoffer som mayo eller salatdressing skal være størrelsen på tommelfingeren eller 1 spsk.

Vælg et magert protein

Spring over de forarbejdede hotdogs og pølser, der indeholder nitrater og tilsat salt, usunde fedtstoffer og kalorier. Vælg slankere proteiner, som hudløst kyllingebryst, friske kalkunburgere, fisk eller rejer.

Prioriter din plade

Hvis du længes efter en saftig cheeseburger, er der ikke behov for at fratage dig selv. Vælg i stedet at fylde resten af din tallerken med friske grøntsager og hummus og spise burgeren åben ansigt uden bolle. Eller, hvis Macaroni -salat er din ting, skal du omgå brownie Arsenal FC Trøje til dessert.

Disse oplysninger er kun til uddannelsesmæssige formål og er ikke beregnet til at erstatte medicinsk diagnose eller behandling. Du US Sassuolo Trøje bør ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle et sundhedsmæssigt problem eller tilstand. Kontroller altid med din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fitnessrutine.

Brittany Donovan

Brittany Donovan er en kogebogforfatter og livsstilsblogger med en lidenskab for mad og fitness. Hun mener, at et liv med sjov, sundhed og velvære kan opnås ved at gøre de små ting hver dag, der gør en forskel. Hun nyder kickboxing, dekorering, fotografering af nye opskrifter og dansefester i køkkenet med sin mand. Hun er bosiddende i Sacramento, Californien.

Leave a Reply

Your email address will not be published.